Меню
Вашата Количка

ИЗКУСТВО RSS Feed

04 ное УДЪЛЖЕНИТЕ ПЛАВНИЦИ – БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА
0 1920
Скоростта на придвижване на човек под вода без механични средства е обект на изследване главно в две насоки на практическата дейност: при изпълнението на различни диверсионно-разузнавателни задачи и п..
02 ное ТЕЧЕ, ВСИЧКО ТЕЧЕ
0 3561
Песен от филма"Васко Да Гама от село Рупча"1986 година.Тече, всичко течевремето няма бряг и ни влече.Няма как.И тъй — всяко момчевсъщност е бъдещ мъж, поетили моряк.Всеки малък мъж мечтаемиг поне да е..
01 ное ИСТОРИЯ НА ПИРАТСКОТО ЗНАМЕ
0 3450
Първото нещо за което се сеща човек, когато чуе думата пират или пиратски кораб е Пиратския флаг и черепа с кръстосаните кости. Няма филм за пирати в който да не е развято пиратското знаме. Няма и све..
01 ное КАК ВРЕМЕТО ДОЙДЕ ПРИ МОРЯЦИТЕ
0 881
Жан-Филип МалисОктомври 1707 година. В Лондон пристига ужасна новина. Адмиралският кораб на средиземноморския флот „Льо Асосион" заедно с още три други кораба се е разбил върху скалите на островите Си..
01 ное НЯКОЛКО МОРСКИ ПОГОВОРКИ
0 1039
Морето е като болката — не му се вижда краят (руска).Ние ще отминем, но земята и морето ще останат (руска).Има много неща по полето, но има още повече в морето (норвежка).Адът, скъперникът и морето са..
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)