Меню
Вашата Количка

често задавани въпроси

Въпроси / Отговори

Към поръчката имате възможност да изберете подарък. Може да го добавите при завършване на поръчката. При достигане на определената сума системата добавя разнообразие от продукти за избор. Може да разгледате вариантите за подарък на тази страница 

В описанието на всеки продукт има таблица с размери. Добавен е и отделен бутон "таблица с размери" до спецификациите. Размерите са в сантиметри и отговарят с точност до 1см. Ако имате допълнителни въпроси, моля обадите ни се.

Не. Нашите продукти могат да се купят само онлайн. Доставката обикновено е на следващия ден! Погрижили сме се за това "неудобство", като ви предоставяме възможност да върнете или замените продукт и то безсрочно - винаги. Като до пет дни ще ви възстановим сумата на върнатите продукти.

Може да поръчате на телефон 089 77 55 396

Вайбър - 0878 608 547

мейл - info@otmoreto.com

Чрез съобщение на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/OtMoretocom

Поръчката в OtMoreto.com е изключително лесна: След като натиснете бутона ДОБАВИ В КОШНИЦАТА се показва прозорец с опис на продуктите и възможност за избор "Добавяне на още" продукти и "поръчай" за завършване на поръчката. С натискане на бутон "поръчай" системата ви прехвърля в страницата за избор на доставка, метод на плащане... и избор на подарък. След като въведете необходимите данни натиснете бутон "потвърди поръчката". Това е! По време на поръчката можете лесно и удобно да създадете клиентски профил, след което ще получите автоматична регистрация. Имате и опция за поръчка без регистрация на клиентски профил. Може да поръчате и на телефон 089 77 55 396 Вайбър - 0878 608 547 на мейл - info@otmoreto.com Чрез съобщение на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/OtMoretocom

Не! За да пазарувате при нас не е нужно да създадете клиентски профил. Още повече, че имате възможност да поръчате по телефон 089 77 55 396 Вайбър - 0878 608 547 на мейл - info@otmoreto.com Чрез съобщение на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/OtMoretocom

Ако имате съмнение, че поради техническа или някаква друга причина не сте успели да подадете успешно поръчката си, най-добре е да се свържете с нас за съдействие.

Може да обединим поръчките, стига да са направени в един ден и едната не е изпратена вече.

Поръчките от OtMoreto.com се доставят само в България. За останалите страни посетете https://www.ebay.co.uk/str/trofi79anto-sailor-shop

След като направите поръчка, ще получите потвърждение на електронната поща, което в допълнение към избраните от вас артикули съдържа и адрес за фактуриране, доставка, начин на плащане. След това, разбира се, избраните продукти ще ви бъдат доставени, като се надяваме да ви донесат радост и щастие. Но ако това не е така, можете да ги върнете.

След като поръчката е завършена, вие ще получите потвърждение, което съдържа цялата информация за поръчката на имейла, който сте вписали. Този имейл съдържа номера на товарителницата и линк чрез който може да видите къде се намира пратката към момента. Ако сте влезли в профила си, може да прегледате поръчките, като кликнете върху иконата на профила и след това изберете бутона "Поръчки". На десктоп версията на нашия уебсайт може да намерите иконата на профила в горния десен ъгъл. В мобилното приложение може да намерите иконата на профила в долния край на страницата. Ако не сте вписали мейла си, ще получите съобщение от куриера с повече информация за пратката.

Възможно е да анулирате поръчката си, ако тя все още не е била обработена и изпратена. Ако е обработена и изпратена ни остава надеждата за коректност от ваша страна и поемане на транспортните разходи. Ако ли не, пием една студена вода :) и така. Ако имате въпроси, можете да ни позвъните на 089 77 55 396

Може, стига вече да не е изпратена. Обадете ни се на 089 77 55 396 за да получите повече информация.

Винаги може да се промени адреса за доставка, но това изисква обаждане и доуточняване с куриерската фирма което трябва да направим ние, като податели на пратката. Ако желаете да променим адреса или други неща/данни по пратката позвънете ни на 089 77 55 396 ще се радваме да ви бъдем полезни.

Впишете на лист размера/модела с който искате да заменим продукта. Поставете го в плика с продукта за замяна и го изпратете до нас. Адреса за доставка е - Несебър, ул Еделвайс 44. Офисите на Спиди и Еконт са на един адрес. След като пристигне пратката, ние ще направим замяната възможно най-скоро /в деня на получаване или най-късно на следващия ден/. При всички случаи ви молим да ни се обадите на телефон 089 77 55 396 за да ни информирате и уточним подробностите.

Няма минимална стойност за поръчка.

Поръчка направена в делничен ден до 17:00ч. се изпраща в същия ден, а направена след 17:00 часа, се изпраща на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден. Поръчка направена в Събота до 11:00 се изпраща в същия ден – Събота. В 99.9% от случаите пратките са в офиса на куриера или на вашия адрес, още на следващия ден.

При получаване на пратката имате възможността да отворите, видите, пробвате... преди да платите. Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Тест/Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Добавяме и Безсрочна Гаранция - Винаги можете да върнете продукта, ако не е удоволетворил вашите очаквания.

Когато подготвяме пратката изпращаме на оставения от вас имейл номер на товарителница и линк за проследяване на пратката. За да проверите статуса на поръчката, проверете полученото на имейла потвърждение за доставка или се обадете на 089 77 55 396 По този начин по всяко време знаете къде се намира пратката и след колко време ще Ви бъде доставена. Освен това, на Вашия мобилен телефон ще получите SMS - известие от куриера преди практата да бъде доставена.

Ако искате да проверите дали поръчката е направена правилно, вижте изпратеното от нас по имейл потвърждение за нея. В допълнение можете да намерите своите поръчки и в клиентския си профил под раздел „Моите поръчки“. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на 089 77 55 396 всеки ден от 9 до 21 часа или по всяко време на имейл info@otmoreto.com , ще се радваме да Ви помогнем.

Като наш клиент Вие ползвате преференциални цени за доставка с двете най-големи куриерски фирми в страната - Спиди и Еконт. Ориентировъчната цена за доставка на до офис на Спиди - 3.60 лв. до офис на Еконт - 6лв. Цената за доставка до Вашия адрес е 5лв. за делнични дни. Цената за доставка “до адрес” в съботен ден е с около 3лв. по-скъпа.

Не предлагаме такъв вариант, тъй като нашият офис е административен и не е пригоден за директна работа с клиенти. Ако не е удобно да приемете поръчката си на своя домашен или работен адрес, можем да я доставим до най-близкия до Вас офис на Еконт или Спиди, откъдето да я получите в удобно за Вас време.

Разбира се, с радост ще Ви съдействаме да изненадате свой близък. За да може той да получи подаръка си без да трябва да заплаща нищо е необходимо Вие да заплатите поръчката. Може да направите това, като банков превод. Попълнете адреса, на който желаете да доставим пратката, а в полето "Телефон за контакт" попълнете СВОЯ номер. На него ще изпращаме информация за движението на поръчката и ще Ви търсим в случай на проблем. Като допълнителен телефон може да попълните номера на получателя, който искате да зарадвате, за да може куриерите да се свържат с него при неуспешна доставка. В полето за забележки към поръчката напишете, че тя е предназначена за подарък. Ние ще се съобразим с Вашата забележка и няма да ползваме телефона на получателя за уточнения, разваляйки изненадата.

За да елиминираме най-големия проблем при онлайн пазаруването - Това, че не можете да пробвате, или по скоро, че не може да пробвате удобно и "на спокойствие" при куриера... - Ние Ви предлагаме право на връщане и замяна. Така можете да пробвате харесаните модели без почти никакъв риск, в удобството на домът Ви. Отворете пратката удобно във вашия дом, докоснете се до материите и се уверете, че всичко, което сме ви обещали е така. Ако не е "любов от първо пробване"... то ние ще направим всичко възможно да получите сумата от поръчката си обратно. Дори и всичко да е ОК, може да не е перфектният размер или просто... НЯМА ПРОБЛЕМ! Независимо от причината... независимо дали е след 3 седмици, 3 месеца, или 3 години - ако решите да ги замените/върнете - можете! Ние ще Ви възстановим парите до 5 работни дни - без лоши чувства, без евтини трикове, напълно безпроблемно. Само 2 прости изисквания: - дрехите да са със запазен търговски вид (моля те, не премахвай етикета) - да позвъните на 089 77 55 396 за да уточним подробностите Важно: Ако има проблем с качеството, моля да ни уведомите!

Ако изпратения от нас продукт е дефектен или по някаква причина не е в изрядно състояние, можете да го върнете за наша сметка. Непосредствено след постъпването на пратката обратно при нас и същата бъде проверена, се издава кредитно известие въз основа на посочения от вас начин на плащане, вследствие на което сумата ще ви бъде възстановена.

За нас е важно да гарантираме, че ще получите поръчаните от вас артикули във възможно най-кратък срок. Ако случайно даден артикул в момента не е наличен, може да доставим поръчката на части (като първо изпратим само наличните към момента продукти). Така продуктите ще бъдат изпратени поотделно, но ние гарантираме, че ще получите всички налични продукти. Този начин на доставка се извършва изключително рядко. При всички случаи ще бъдете уведомени с обаждане от нас, на оставения от вас телефонен номер.

Работим със Спиди и Еконт и при поръчката има опция за избор на куриер. Вие може да посочите най-удобния за вас вариант. Пратките до Вашия адрес обикновено изпращаме със Спиди поради по-ниската цена. 

Разбира се! Можете да получите Вашата поръчка на адрес, различен от адреса за фактуриране. За целта просто изберете желания адрес за доставка в полето „Адрес за доставка“ или го впишете, като коментар към поръчката.

Вашата поръчка може да бъде доставена до (автоматичен пощенски терминал) на Спиди и Еконт, като цената на доставка е по-ниска от обичайната. В определени случаи е възможно при по-голямо количество и голям обем на поръчката да не може да бъдат доставени по този начин, поради спецификата на самия терминал.

Поръчките от OtMoreto.com се доставят само в България. За останалите страни посетете https://www.ebay.co.uk/str/trofi79anto-sailor-shop

Може да платите при доставка чрез наложен платеж/ППП - при получаване на пратката, плащате дължимата сума на куриера. ВАЖНО: Прикачете касовата бележка от куриера към фактуратa Плащане по банков път - Преведете стойността на поръчката в банкова сметка: "ОтМорето 714" ЕООД BIC - UNCRBGSF IBAN - BG03 UNCR 7000 1523 0927 55

При плащане чрез банков превод, веднага след като сумата постъпи по сметката, ще се свържем с Вас и ще изпратим поръчката.

Разбира се! Нужно е да попълните вярно данните на фирмата, на която да бъде издадена тя. ВАЖНО: Прикачете касовата бележка от куриера към фактуратa. Ако не отбележите, че желаете фактура или данните на фирмата не са попълнени, то за поръчката ще получите само документ от куриера.

Ще получите фактура по имейл и също така ще добавим копие на фактурата към поръчката

За да създадете свой клиентски профил, кликнете върху линка „Вход“ в заглавния ред, след което върху линка „Регистрирай се“ в полето за регистрация и попълнете формуляра за регистрация. Можеш също така изключително лесно да настроите своя клиентски профил по време на първата си поръчка. И в двата случая трябва да въведете своя имейл адрес и парола. С тези данни можеш да влизате в клиентския си профил по всяко време в бъдеще и да преглеждате, проверявате и редактирате своите данни.

IBAN: е международния номер на банкова сметка. В България той започва с "BG" и съдържа последователност от 22 знака – букви и цифри. BIC / SWIFT: код, който съдържа от 8 до 11 знака и е уникален за всяка отделна банка. Можете да намерите BIC / SWIFT на уебсайта на твоята банка.

Изпратете ни имейл със заявката си на info@otmoreto.com и ние веднага ще изтрием вашия клиентски профил. Имейлът не изисква специална форма, само трябва да е ясно идентифициран, т. е. във всички случаи да ни пишете само от регистрирания имейл адрес.

Просто кликнете върху „Забравена парола?“ в заглавния ред под „Вход“ на началната страница и въведете имейл адреса, който сте въвели в клиентския си профил. Ние директно ще ви изпратим имейл, чрез който можеш да зададете нова парола. След това можете да я промените.

Не, всички клиентски данни се обработват строго поверително и не се предоставят или продават на трети страни

След като влезете в профила си, можете да преглеждате и редактирате своя адрес, телефонен номер и име. За да промените имейл адреса си, моля свържи се с нас ако имате въпроси.

Можете да предявите правото си на преносимост на данните (чл. 20 от Общия Регламент относно защитата на данните) по имейл до info@otmoreto.com

Регистрацията на клиентски профил в OtMoreto.com е и, разбира се, ще остане напълно безплатна.

Посетете страница https://otmoreto.com/index.php?route=account/voucher

Ако имаш ваучер, можеш да въведеш кода на ваучера директно в полето „Код на ваучер“ по време на процедурата по плащане. След това сумата на фактурата на твоята поръчка веднага се приспада от поръчката.

Причините за не функционирането на вашия ваучер могат да бъдат следните: 1. Ваучерът вече е използван. 2. Ваучеът е издаден за определен клиентски профил. Ако имате каквито и да е затруднения, моля да се свържете с нас на 089 77 55 396

Ваучерите не могат да бъдат изплатени в брой. Може да ги използвате само при покупка в магазина.

За съжаление е технически невъзможно ваучерите да бъдат осчетоводени със задна дата. Ако сте забравил/а да употребите ваучера си, той, разбира се, ще остане валиден и може да бъде използван.Contact Button