Меню
Вашата Количка

RAMS diving

Единичен връх за хавайско копие от системата "Slip Tip".Принципът на работа е чрез отчупващ се връх, който е свързан към основната част посредством динема.При преминаването на върха през рибата и отчупването му, се постига голяма опорна контра.Дължина от 28 см, нов тип контра за отчупване, без навар..
45.00 лв.
Без ДДС:45.00 лв.
100% INOXКачествата на материала правят този продукт некорозиращ във времето, а това е гаранция за дълъг живот. Мрежата е с диаметър на окото 1.5 см и е изработена от висококачествено влакно. В дизайнът е интегрирана вътрешна шина с цел предотвратяване триенето на връзката между корпуса и мрежата. И..
120.00 лв.
Без ДДС:120.00 лв.
    Алуминий / INOXДължина: 60см.(стандарт)Изключително здрава канджа (кука) с комфортен захват, изработена от неръждаема стомана, матирана повърхност и олекотена алуминиева дръжка. Проектирана по модел на Испанското GANCHO за лов на октопод, но също и като риболовна канджа за хи..
22.00 лв.
Без ДДС:22.00 лв.
Новия кукан на Рамс е с дължина 18см, матирана повърхност и лазерно гравиран.Непрекъсната нарезна корпусна основа, против приплъзване.120см въже със стегната плетка, издържащо на опън от 105кг.Предлага се във вариант с гумирано неръждаемо въже +4лв.Може да добавите тапа/предпазител за кукана.Кукана ..
15.00 лв.
Без ДДС:15.00 лв.
Нов закален връх от легирана стоманаПро хавайката е в отговор на вече утвърдените ни клиенти, за които хавайката е основно и предпочитано оръжие за подводен риболов.Модела смело може да се мери със средните класове ластични харпуни,а основната заслуга е на постигнатия коефициент на нулева плавателно..
82.00 лв.
Без ДДС:82.00 лв.
Употребата му е изключително проста. Ловецът прекарва дланта си през ластика, така че той да остане между палеца и показалеца.Ръката се опъва заедно с ластика към върха като ловецa държи едновременно тялото на копието и опънатия ластик в една ръка.Така копието вече е заредено.Когато мине риба, ..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Нов закален връх от легирана стоманаХавайско копие позволяващо практичност при пътуване на дълги и екзотични дестинации,които изискват стегнат и подреден багаж! Копие с три компонентен корпус и дължина на секциите от 50см.Обединява в себе си качествата на класическото хавайско копие и pro ..
90.00 лв.
Без ДДС:90.00 лв.
Про хамак е решението за Вас. Не защото е хамак наше производство, а защото е най-високия клас!Хамак с усъвършенстван материал - 75D Nylon Taffeta с 210 броя нишки за максимална здравина и лекота на хамака.Двойният хамак, е с размер 300 x 180 см с пришит сак за съхранение и трансформиращ се в удобен..
140.00 лв.
Без ДДС:140.00 лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)