11,00 лв.
В наличност
Производител : ОтМорето
Код на продукта : Мена
-
+

Моряшка тениска с дълъг ръкав, модел Мена. Създадена да бъде удобна, характерна… Типично морска. Създадена да “разчупи” класическия модел на така известната моряшка блуза с дълъг ръкав. Подобрената и удобна кройка допринася модела да стои една идея по различно. Като добавим и сто процентовата и памучна материя… Какво по добро?!

Съчетава се изключително лесно с дрехи от естествена материя, а истинска класика е съчетанието и с деним. Може да се носи дори и зимата, като спомен за море, лято... . Mоделът с къс ръкав от тази серия е с името Брия.

За да изберете подходящ размер, сме измерили дължината и ширината в сантиметри и готовата таблица може да видите на снимката

Бързата /до 24 часа/ доставка предполага, че поръчката ще дойде навреме… а наложения платеж и услугата преглед/тест Ви гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Плюс добавените от нас 100 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удоволетворил вашите очаквания! Пазаруването през Интернет никога не е било толкова лесно.

Подарете си частица морска традиция и то на символична цена!