• При поръчка над 50 лева - Безплатна Доставка до офис на Еконт
  • При поръчка до 50 лева може да се възползвате от -12% намаление от цената на доставката с куриерска фирма Еконт.
  • Поръчка направена в делничен ден до 17:00ч. се изпраща в същия ден, а след 17:00 часа на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден.
  • Поръчка направена в Събота до 11:00 се изпраща на същия ден – Събота.
  • Поръчка направена в почивен ден се изпраща в първия работен ден.
  • В 99.9% от случаите пратките са в офиса на куриера или на адрес още на следващия ден.

Куриерската фирма с която работим обичайно е "Еконт Експрес", но при желание от ваша страна, поръчката може да бъде изпратена със "Спиди" или "Български Пощи".

Ориентировачната цена за доставка до офис на Еконт е около 3,50 - 4лв. А цената за доставка до Вашия адрес варира от 5 до към 7лв. за делнични дни. Цената за доставка “до адрес” в съботен ден е с около 2лв. по-скъпа. 

При изпращането на пратката, вие ще получите номер на товарителницата като съобщение на електронната си поща /която сте вписали при поръчката/.  В мейла ще има и линк, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката, и да видите къде се намира в момента.
 
Данните които предоставяте, като телефонният ви номер, вашият адрес и e-mail, ще бъдат използвани само и единствено за обработване на поръчката и няма да бъдат предоставяни на трети лица  /освен куриерската фирма която извършва доставката/
 

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Тест/Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Добавяме и 100 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удоволетворил вашите очаквания.

Към всяка поръчка прилагаме електронна фактура, а при желание от ваша страна може да добавим и данъчна фактура /трябва да го заявите, като коментар при поръчката/

При възникване на въпроси свързани с артикулите, начина за заплащане, доставка… и др. може да се свържете с нас на телефон 089 77 55 396 или на електронна поща:  info@otmoreto.com